Snitel la cuptor, fara gluten
Snitel de porc/pui/curcan la cuptor cu fulgi de porumb (aici se poate fara gluten, folosind faina de orez si fulgi fara gluten, le las 30 min in apa minerala/lapte vegetal.
Ingrediente snitel:
- snitel porc l-am gasit gata feliat
- 2 oua
- faina orez
- fulgi porumb 1 punga (fortza sarati)
- sare
- piper
- boia dulce
- apa minerala
Mod de preparare:
Bucatile le-am lasat 1 h in apa minerala cat sa le acopere.
Ouale se bat impreuna cu condimentele.
Am
scos bucatile de snitel din apa minerala si le-am pus la scurs, dupa care le-am
trecut prin faina de orez, apoi prin ou si ultima data prin fulgii de
porumb zdrobiti cu mana.
Se tapeteaza o tava cu foaie de copt, se unge cu ulei si se aseaza snitele, se stropesc si ele cu ulei.
Se coc la 200 grade in cuptorul preincalzit.
Nu stiu la cele clasice pentru ca am avut electric, am setat coacere sus-jos fara ventilatie. Le-am intors cand s-au rumenit deasupra.
Comentarii
Trimiteți un comentariu