Chec aperitiv
Ingrediente pentru chec:
- 5 oua
- 200 ml lapte
- 250 gr faina
- 1/2 plic praf de copt
- 1 legatura de ceapa verde
- 1 ardei capia rosu
- cascaval cuburi cat doriti
- branza maturata bivolita (50-100 gr data pe razatoare)
- 1 legatura de patrunjel frunze (eu nu am pus)
- masline felii 50 gr)
- mezel (merge si pastrama)
- 1 borcan ciuperci
- boia dulce
- piper
Mod de preparare:
Galbenusele se separa de albusuri, se mixeaza cu un praf de sare, se adauga laptele cald, faina si praful de copt cernute impreuna, apoi legumele, mezelul si ultima data albusurile batute spuma cu un praf de sare.
Se omogenizeaza totul cu o spatula de jos in sus usor.
Am pus totul intr-o forma de silicon apoi in vas SlowCooker (doua degete apa pe fundul acestuia).
Timp estimat: 2 h 30 minute, modul high, cu prosop absorbant.
Zic sa verificati dupa 2 h si 15 minute, in functie de SlowCooker-ul vostru.
Se poate adapta si in caz de aplv (lapte vegetal, cascaval vegetal, fara branza maturata).
Comentarii
Trimiteți un comentariu