Paste cu brocolli si spanac crud

 


Ingrediente paste:
  • 1 punga broccoli- congelat eu
  • 200 gr baby spanac
  • 2 linguri ulei masline
  • sare
  • piper
  • oregano
  • busuioc
  • 500 paste cu sau fara gluten
ATENTIE-pentru 3-4 persoane in caz contrar injumatatiti cantitatile
 
Mod de preparare:
Pastele se fierb in apa cu sare si 1 lingura ulei de masline conform instructiunilor, dupa care se lasa la scurs.
Separat se trage la tigaie brocolli ( a nu se decongela) in cele doua linguri ulei masline, pana se evapora toata apa (ce o va lasa acesta)si se adauga peste paste.
 
Spanacul se toaca/rupe marunt, se adauga si acesta si peste paste, apoi condimentele, inca doua linguri ulei masline, se mai poate adauga mazare, am vrut dar sigur o adunam :))
 
Pentru milk ladder, se poate inlocui 1 lingura ulei cu una de unt la sotat si la servire bucati de branza.

 

Comentarii

Postări populare