Paste cu brocolli si spanac crud
Ingrediente paste:
- 1 punga broccoli- congelat eu
- 200 gr baby spanac
- 2 linguri ulei masline
- sare
- piper
- oregano
- busuioc
- 500 paste cu sau fara gluten
ATENTIE-pentru 3-4 persoane in caz contrar injumatatiti cantitatile
Mod de preparare:
Pastele se fierb in apa cu sare si 1 lingura ulei de masline conform instructiunilor, dupa care se lasa la scurs.
Separat
se trage la tigaie brocolli ( a nu se decongela) in cele doua linguri
ulei masline, pana se evapora toata apa (ce o va lasa acesta)si se adauga
peste paste.
Spanacul se
toaca/rupe marunt, se adauga si acesta si peste paste, apoi
condimentele, inca doua linguri ulei masline, se mai poate adauga
mazare, am vrut dar sigur o adunam :))
Pentru milk ladder, se poate inlocui 1 lingura ulei cu una de unt la sotat si la servire bucati de branza.
Comentarii
Trimiteți un comentariu