Negresa la SlowCooker

 


Ingrediente negresa:
  • 400 gr faina pentru cozonac
  • 50 ml sirop melasa SAU zahar/alt indulcitor
  • 3 linguri cacao/carob
  • 200 caju rezultat in urma prepararii laptelui sau nuca macinata
  • 80-100 ml ulei cocos
  • vanilie
  • coaja portocala biovegan
  • 3/4 plic praf de copt
  • 300 ml apa minerala SAU lapte vegetal SAU suc de fructe
  • 250-300 gr dulceata visine sau ce doriti
  • 2 oua daca doriti (eu n-am pus)
 Mod de preparare:
Punem intr un bol ingredientele uscate, le amestecam bine.
Adaugam apa minerala sau laptele vegetal sau sucul de fructe, uleiul, vanilia, coaja de portocala, caju-ul/nuca, dulceata, amestecam pana la omogenizare (am folosit mixerul).
 
Turnam aluatul in vasul SlowCooker-ului tapetat cu hartie de copt OBLIGATORIU pentru a putea fi scoasa cu usurinta.
 
Timp estimat: 2 ore si 40 minute pe high.
 
Un aspect important: inainte de a pune capacul, acoperiti vasul cu prosop de bucatarie absorbant evitandu-se astfel scurgerea apei formate in urma condensului in prajitura; schimbati prosopul regulat.
 
In cuptor pana trece testul scobitorii, la final am uns cu putina miere si am presarat nuca cocos.



Comentarii

Postări populare