Negresa la SlowCooker
Ingrediente negresa:
- 400 gr faina pentru cozonac
- 50 ml sirop melasa SAU zahar/alt indulcitor
- 3 linguri cacao/carob
- 200 caju rezultat in urma prepararii laptelui sau nuca macinata
- 80-100 ml ulei cocos
- vanilie
- coaja portocala biovegan
- 3/4 plic praf de copt
- 300 ml apa minerala SAU lapte vegetal SAU suc de fructe
- 250-300 gr dulceata visine sau ce doriti
- 2 oua daca doriti (eu n-am pus)
Mod de preparare:
Punem
intr un bol ingredientele uscate, le amestecam bine.
Adaugam apa minerala
sau laptele vegetal sau sucul de fructe, uleiul, vanilia, coaja de
portocala, caju-ul/nuca, dulceata, amestecam pana la omogenizare (am folosit
mixerul).
Turnam aluatul
in vasul SlowCooker-ului tapetat cu hartie de copt OBLIGATORIU pentru a putea
fi scoasa cu usurinta.
Timp estimat: 2 ore si 40 minute pe high.
Un aspect important:
inainte de a pune capacul, acoperiti vasul cu prosop de bucatarie
absorbant evitandu-se astfel scurgerea apei formate in urma condensului
in prajitura; schimbati prosopul regulat.
In cuptor pana trece testul scobitorii, la
final am uns cu putina miere si am presarat nuca cocos.
Comentarii
Trimiteți un comentariu