Muschiulet de porc cu piure cremos
Ingrediente :
- muschiulet de porc
- ulei masline
- ulei floarea soarelui presat la rece
- usturoi pudra/graunti
- sare
- piper
- boia dulce
- 1 foaie dafin
- 400 ml rosii pasate
- 100 ml apa
- 1/2 punga rosii uscate (le gasiti la Lidl zona legume)
- boia afumata
- cimbru
Mod de preparare:
Intr-o tigaie antiaderenta, in 3-4 linguri ulei am sigilat carnea cateva minute pe ambele parti, dupa ce in prealabil am spalat-o si am tapotat-o cu prosop absorbant.
In vas SlowCooker-ului am adaugat rosiile condimentele, muschiuletul si uleiul de masline - 3 linguri.
Timp estimat: 4h 30 minute modul high.
Piure toata lumea stie sa faca, folositi mixerul in schimb, iese genial.
Prima data mixati cartofii fara unt, lapte, apoi adaugati untul la temperatura camerei si laptele cald treptat continuand mixarea...
Comentarii
Trimiteți un comentariu