Muschiulet de porc in sos de rosii
Ingrediente :
- muschiulet de porc
- ulei masline
- ulei floarea soarelui presat la rece
- usturoi pudra/graunti
- sare
- piper
- boia dulce
- 1 foaie dafin
- 400 ml rosii pasate
- 100 ml apa
- 1/2 punga rosii uscate (le gasiti la Lidl zona legume)
- boia afumata
- cimbru
Mod de preparare la SlowCooker:
Intr-o tigaie antiaderenta, in 3-4 linguri ulei am sigilat carnea cateva minute pe ambele parti, dupa ce in prealabil am spalat-o si am tapotat-o cu prosop absorbant.
In vas SlowCooker-ului am adaugat rosiile condimentele, muschiuletul si uleiul de masline - 3 linguri.
Timp estimat: 4h 30 minute modul high.
Mod de preparare la tefal one pot:
Functia brown, uleiul pus in vas, am asteptat sa afiseze timpul, apoi bucatile de muschiulet si o ceapa mare taiata in doua, avand grija sa intorc bucatile cam la fiecare 3 minute.
Dupa aceea am adaugat celelalte ingrediente din reteta, plus rosii uscate taiate.
Program stew, selectat meat 40 de minute.
Drept garnitura la muschiuletul acesta minunat am facut cus cus Baneasa, scrie pe ambalaj cum trebuie preparat, doar ca eu am folosit ulei+unt, legume deshidratate, sare, piper si marar sau patrunjel la final.
In loc de apa am folosit stock pui sau de legume.
Comentarii
Trimiteți un comentariu