Cornuri pufoase cu dulceata de afine sau cu pasta de susan.Fara ou,fara lactate
Cornuri pufoase cu dulceata de afine jumatate din ele, iar cealalta jumatate cu pasta de susan.
Fara ou, fara lactate.
Da fetelor contin gluten, caci nu avem restrictii, insa a folosit cineva faina de konjac?? Este utilizata pentru cei cu regim gluten free.
Aceasta este reteta cu urmatoarele modificari:
In
locul apei am folosit lapte de orez cu vanilie,
in loc de coaja
lamaie,am folosit coaja de portocala
si in loc de ulei am folosit margarina
vegetala, merge si ulei de cocos,
turmeric,
le umpleti cu ce doriti voi.
Nu
am folosit zahar ci 25 picaturi de stevia cu aroma capsuni.
Gata pe ziua
de azi ca-s franta.
https://pofta-buna.com/cornuri-pufoase-dospite-cu-gem/?fbclid=IwAR2OCW9y74tOgVx0sNEUOBJncOuYTZzpLZflcNA6BgO_RYqOPuBYnbJpsf8
Ce este in poza a rezultat din jumatatea cantitatii din link
Comentarii
Trimiteți un comentariu