Pulpa de porc in crusta de seminte de dovleac

 


Ingrediente pulpa/cotlet:

  • 1,200 kg cotlet sau pulpa (am gresit eu in postare, pulpa am folosit, merge si cotlet)

Spalat(a), tapotat(a) cu prosop absorbant, dupa care se presara:

  • sare
  • piper
  • boia
  • usturoi pudra sau graunti pisati
  • orice condiment va trece prin cap

 Mod de preparare:

Se fac trei buzunare adanci in care se introduc bucati mari de unt.

In vasul SlowCooker-ului se pun 5 linguri de vin, bucata de carne.

Timp estimat: 4h 30 minute pe modul high fara prosop absorbant.

Dupa acest timp se scoate bucata pe o farfurie,se lasa 10 minu,te apoi se unge cu un ALBUS batut lejer nu spuma tare,  se tavaleste toata bucata in 100 gr seminte dovleac crude macinate (puneti pe o foaie de copt semintele si tavaliti la discretie), apoi in cuptorul preincalzit 180 grade C inca 20 minute (atentie sa nu se arda semintele).

Spor sa aveti.



Comentarii

Postări populare