Pulpa de porc in crusta de seminte de dovleac
Ingrediente pulpa/cotlet:
- 1,200 kg cotlet sau pulpa (am gresit eu in postare, pulpa am folosit, merge si cotlet)
Spalat(a), tapotat(a) cu prosop absorbant, dupa care se presara:
- sare
- piper
- boia
- usturoi pudra sau graunti pisati
- orice condiment va trece prin cap
Mod de preparare:
Se fac trei buzunare adanci in care se introduc bucati mari de unt.
In vasul SlowCooker-ului se pun 5 linguri de vin, bucata de carne.
Timp estimat: 4h 30 minute pe modul high fara prosop absorbant.
Dupa acest timp se scoate bucata pe o farfurie,se lasa 10 minu,te apoi se unge cu un ALBUS batut lejer nu spuma tare, se tavaleste toata bucata in 100 gr seminte dovleac crude macinate (puneti pe o foaie de copt semintele si tavaliti la discretie), apoi in cuptorul preincalzit 180 grade C inca 20 minute (atentie sa nu se arda semintele).
Spor sa aveti.
Comentarii
Trimiteți un comentariu