Crispy -snitel din piept de pui



Deci piept de pui file taiat in jumatate (pe lung), spalat, pus la scurs pe prosop hartie.

Faceti un maclavais din:

  • 2 oua batute
  • 1 lingura smantana
  • 1 lingura mustar
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • amidon (pana obtineti o textura densa)
  • condimente pui
  • usturoi pudra
Mod de preparare:

Adaugati bucatile si uitati de ele in frigider cam 2-3h, zic eu suficient.

Separat fulgi porumb zdrobiti, pesmet, seminte susan alb si negru, sare, piper, boia.

Bucatile de pui trecute prin amestec si apoi in vas SlowCooker tapetat cu hartie copt.

Timp estimat: 3 h pe high, la jumatatea timpului am intors bucatile de crispy.

Prosopul absorbant stiti da?

Pisati usturoi, frecati cu ulei si un strop de otet, adaugati smantana si serviti pana va cad falcile.

Nu modificati reteta, nu intrebati de ce se intorc, pot aia sau nu pot ailalta, daca vreti sa iasa ca in  poza:))😂

Comentarii

Postări populare