Budinca cu branza de vaci
Ingrediente budinca:
- 220 gr branza vaci proaspata 5% grasime
- 50 gr gris (cu sau fara gluten)
- 100 ml APA CLOCOTITA
- 1 ou
- extract vanilie
- 1 varf cutit sare
- 40 ml ulei cocos sau floarea soarelui
- 50 gr stafide hidratate si scurse
- 100 gr zahar cocos eu dar se poate si curmale blendate
- pesmet si ulei pentru uns formele (cu sau fara gluten)
Mod de preparare:
In apa clocotita se va pune grisul, se lasa acoperit pana acesta va absorbi toata apa.
Intr-un alt vas se pune branza, oul si restul ingredienteler, se omogenizeaza bine si pe final se adauga grisul amestecat cu stafidele, iar omogenizam.
Vasele ceramice se ung cu ulei si se tapeteaza cu pesmet, se punee compozitia, le puteti umple fara probleme, se coc in cuptorul preincalzit la 175 grade C o ora sau pana se rumenesc deasupra.
Comentarii
Trimiteți un comentariu