Bulgur cu legume si carne de pui
Ingrediente bulgur:
- doua pulpe de pui dezosate
- 1 cana bulgur
- 2 morcovi
- 2 legaturi ceapa verde sau rosie
- 1 ardei capia rosu
- 1 ardei verde
- 1/2 telina
- 1 legatura patrunjel frunze
- 2,5 cani supa legume
- sare
- piper
- boia dulce
- turmeric
- nucsoara
- oregano dupa gust
Mod de preparare:
Puiul
l-am taiat bucatele, inabusit in ulei de masline+1/2 cana supa, am
adaugat legumele taiate cuburi, le-am lasat pana au fost aproape
gata, dupa care bulgurul hidratat in prealabil si scurs-cele 2,5 cani de
supa si condimentele.
Am lasat la fiert totul pana a fost bulgurul gata, la
sfarsit am adaugat patrunjelul.
Chiar daca nu va absorbi tot lichidul, odata cu
racirea se va intampla, nu intrati in panica.
Reteta aceasta a fost facuta la aragaz, gatit clasic, in noiembrie 2016.
Se poate adapta la SlowCooker, MC.
Comentarii
Trimiteți un comentariu