Bulgur cu legume si carne de pui


Ingrediente bulgur:
  • doua pulpe de pui dezosate
  • 1 cana bulgur
  • 2 morcovi
  • 2 legaturi ceapa verde sau rosie
  • 1 ardei capia rosu
  • 1 ardei verde
  • 1/2 telina
  • 1 legatura patrunjel frunze
  • 2,5 cani supa legume
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • turmeric
  • nucsoara
  • oregano dupa gust
Mod de preparare:

Puiul l-am taiat bucatele, inabusit in ulei de masline+1/2 cana supa, am adaugat legumele taiate cuburi, le-am lasat pana au fost aproape gata, dupa care bulgurul hidratat in prealabil si scurs-cele 2,5 cani de supa si condimentele.
Am lasat la fiert totul pana a fost bulgurul gata, la sfarsit am adaugat patrunjelul.
Chiar daca nu va absorbi tot lichidul, odata cu racirea se va intampla, nu intrati in panica.
 
Reteta aceasta a fost facuta la aragaz, gatit clasic, in noiembrie 2016.  
Se poate adapta la SlowCooker, MC.

Comentarii

Postări populare