Rulouri cu scortisoara, mere, banane ,stafide la SlowCooker
Ingrediente rulouri:
- 500 gr faina
- 260 ml suc portocale proaspat
- extract vanilie
- 50 gr ulei cocos in stare solida sau unt
- coaja portocala (atentie ce coaja folositi, in nici un caz pe cele care nu este mentionat fara reziduri pesticide)
- 1 ou
- 1 praf de sare
- indulcitor ce doriti (eu xilitol)
- 1 plic drojdie (7 gr uscata sau 25 gr proaspata dizolvata ca aici)
- 3 mere
- 1 banana
- scortisoara
- xilitol/zahar
- stafide re(hidratate)
faina cernuta se amesteca cu drojdia se lasa 15 minute asa, sucul de portocale, untul, indulcitorul, coaja de portocala, vanilie se pun pe foc mic pana se topeste untul, apoi totul peste faina.
Acum se adauga si oul, se framanta bine aluatul, trebuie sa fie lipicios.
Se lasa la dospit 1 h dupa care pe masa infainata se intinde foaie de 1-2 mm, se presara xilitolul/zaharul si scortisoara pe toata suprafata, merele, banana stafidele, se ruleaza aluatul apoi se taie bucati de 2 degete.
In vas SlowCooker
apa 1/2 cana, se tapeteaza cu hartie de copt si se pun rulourile unul langa altul, prosop absorbant si vedem cat timp.
Timp estimat: Dupa 2 h si 20 minute le verific, modul high.
Imediat dupa coacere le voi unge cu miere.
Daca nu aveti doua SlowCookere libere, injumatatiti toate cantitatile.
Comentarii
Trimiteți un comentariu