Bors de pui cu taietei


Ingrediente pentru  borș:
  • carne de pui
  • rădăcina pătrunjel
  • rădăcina păstârnac
  • ardei galben
  • ardei roșu
  • ardei capia
  • morcov
  • 3 roșii
  • 3 cepe
  • suc de rosii la sticla
  • bors
  • frunze de patrunjel
  • frunze de leustean
Prima data dați drumul la SlowCooker cu apa in el și sare până vă pregătiți carnea și legumele.

Mod de preparare:
 
Puneti bucățile de carne in apa, așteptați să facă spuma, scăpați de ea daca deranjează, apoi adăugați legumele tăiate cubulețe.
Am adăugat și sucul de roșii (Mega image-gusturi romanesti-suc de roșii la sticla)

Timp estimat: 4 h 30' modul high, cu o jumătate de oră înainte de final am pus borșul clocotit pe aragaz și tăiței.
Verdeață: leuștean, pătrunjel.


Comentarii

Postări populare