Prajitura cu branza dulce si dulceata visine.


Ingrediente aluat:
  • 5 oua
  • 350 gr faina
  • 100 gr zahar
  • 150 ml lapte
  • 125 ml ulei cocos / floarea soarelui
  • 1 pachet praf de copt
  • un praf de sare
  • zeama de la 1 lamaie
  • vanilie extract, pastaie, ce aveti
Ingrediente umplutura:
  • 500 g branza proaspata de vaci
  • 2 oua
  • vanilie
  • 2 linguri zeama lamaie/lime
  • dulceata visine 300 gr -400 cat doriti (aici cum doriti puneti o parte sub umplutura si o parte peste sau dupa bunul plac
Mod de preparare:
TOTUL LA TEMPERATURA  CAMEREI.
Cele 5 oua se mixeaza cu zaharul pana devin "spuma", dupa care se adauga uleiul treptat continuand mixarea, apoi laptele, vanilia, lamaia, praful de sare, dupa care oprim mixerul si cernem faina+praful de copt in doua transe, incorporand cu ajutorul unei spatule cu miscari lente sa pastram aerul din oua.
In vas SlowCooker tapetat cu hartie de copt adaugam compozitia si nivelam.

Pentru  umplutura se mixeaza toate ingredientele aferente, se adauga cu lingura pe toata suprafata celeilalte compozitii si apoi dulceata tot cu lingura dar din loc in loc.
Eu am pus si inainte de branza e bine oricum ati alege.

Timp estimat: 2h30 minute high, cu prosop absorbant.
Atentie la SlowCooker-ele mai mici si la cele care ard, la jumatea timpului rotiti vasul de ceramica.

Prajitura asta are ca efect scosul card-urilor de la soti si inmanarea lor sotiilor. Eu zic sa profitati!

Comentarii

Postări populare