Ciulama de ciuperci cu pui si smantana
Ingrediente ciulama :
La final marar si/sau patrunjel proaspat.
Cine are autostir montati paletele se preteaza la acest preparat.
Servita cu mamaliguta si langa carne de pui gatita tot la SlowCooker.
- 5 cepe rosii (sau 5 legaturi ceapa verde)
- 1 kg ciuperci proaspete
- 300ml lapte cu 300gr smântână de gatit LaDorna
- 3 linguri amidon (sau 1 amidon+2 faina)
- sare
- piper
- legume deshidratate mix
- 5 linguri ulei floarea soarelui presat la rece
- 1 legatura marar
Mod de preparare:
Ceapa taiata marunt se soteaza in ulei .
Ceapa taiata marunt se soteaza in ulei .
Imediat ce ati pus-o adaugati
sare, isi va lasa apa, evitati asa zisa "prajire"si adaugati si doua linguri apa.
Am urcat vasul in baza si am adaugat ciupercile si condimentele, fara strop de apa, vor lasa ele destula.
Timp estimat:
Am setat 3 h high, in ultima ora in cei
Am urcat vasul in baza si am adaugat ciupercile si condimentele, fara strop de apa, vor lasa ele destula.
Timp estimat:
Am setat 3 h high, in ultima ora in cei
- 300ml lapte cu
- 300gr smântână
La final marar si/sau patrunjel proaspat.
Cine are autostir montati paletele se preteaza la acest preparat.
Servita cu mamaliguta si langa carne de pui gatita tot la SlowCooker.
Comentarii
Trimiteți un comentariu