Cuscus cu rasol de vita la SlowCooker
Ingrediente cuscus:
- 125 gr cuscus (nu luati din acela cu granulatie mica, il puteti folosi in salate dar nu aici)
- 1 varf lingurita turmeric
- sare
- piper dupa gust
- 1 lingura legume deshidratate (atentie aici nu porcarii) am folosit Sanovita
- 15 ml ulei
- 1 legatura marar (este esential)
- 420 ml apa
Mod de preparare:
In cei 15 ml ulei am pus cuscus-ul, (nu spalati inainte), l-am lasat
cateva minute pana s-a schimbat la culoare, apoi transfer in SlowCooker impreuna
cu apa calda sj restul ingredientelor , lasat pana a fost gata...amestecat
o data neaparat, pe final marar tocat.Pentru rasol: in doua linguri ulei l-am sigilat pe toate partile, apoi in vas SlowCooker cu tot cu lichidul pe care l-a lasat.
Timp estimat 2h30' pe modul high SlowCooker 2,4 litri fara prosop absorbant
(2,5 h DEOARECE SC-UL MEU DE 2,4 L ESTE VITEZOMAN).
Carnea am condimentat-o in prealabil cu: sare, piper, boia dulce, afumata, usturoi pudra si atat.
Comentarii
Trimiteți un comentariu