Cuscus cu rasol de vita la SlowCooker




Ingrediente cuscus:
  • 125 gr cuscus (nu luati din acela cu granulatie mica, il puteti folosi in salate dar nu aici)
  • 1 varf lingurita turmeric
  • sare
  • piper dupa gust
  • 1 lingura legume deshidratate (atentie aici nu porcarii) am folosit Sanovita
  • 15 ml ulei
  • 1 legatura marar (este esential)
  • 420 ml apa
Mod de preparare:
In cei 15 ml ulei am pus cuscus-ul, (nu spalati inainte), l-am lasat cateva minute pana s-a schimbat la culoare, apoi transfer in SlowCooker impreuna cu apa calda sj restul ingredientelor , lasat pana a fost gata...amestecat o data neaparat, pe final marar tocat.

Pentru rasol: in doua linguri ulei l-am sigilat pe toate partile, apoi in vas SlowCooker cu tot cu lichidul pe care l-a lasat.

Timp estimat 2h30' pe modul high SlowCooker 2,4 litri fara prosop absorbant
(2,5 h DEOARECE SC-UL MEU DE 2,4 L ESTE VITEZOMAN).
Carnea am condimentat-o in prealabil cu: sare, piper, boia dulce, afumata, usturoi pudra si atat.

Comentarii

Postări populare