Pulpe de pui cu unt si legume



In vasul SlowCooker-ului am pus: 
  • 4 pulpe (merge orice vreți voi de la pui) stropit cu spray ulei măsline+busuioc (așa e el)
  • 1 jumatate de pachet feliat subțire, felii de unt
  • ceapa granulata (multa)
  • putina zeama de lămâie
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • boia afumata(daca doriti)
  • cimbru
  • o căpățână de usturoi (grăunții sparti cu lama cuțitului)
  • 1 legătură pătrunjel
  • sos soia daca se dorește
Deasupra lor legume. Eu am pus:
  • cartofi
  • sfecla roșie
  • morcovi
 Toate condimentate in prealabil cu: 
    • sare
    • piper
    • legumele deshidratate
    • boia dulce
    • usturoi granulat
    • ulei masline
Mod de preparare:
Am omogenizat totul intr-un castron cu capac, apoi am pus in SlowCooker peste carne.

Timp estimat: 5 h i-am dat eu dar a fost ok și 4h 30 minute.

 SlowCooker digital roze 3,5 l....adică nu ori și cum!
Gustați legumele și vedeți dacă sunt pe placul vostru ca și textura. De aici ajustați timpul.






Comentarii

Postări populare