Cartofi in coaja , la SlowCooker
Cum faci cei mai buni cartofi in coaja la SlowCooker?????..... Serviți cu unt, smântână, usturoi, piper.
Hai că va spun până nu mă mascariti grav.
Ingrediente:
- Cartofii se aleg, nu folosim orice cartof, in ziua de azi rar se întâmplă să nu găsiți
- cimbru
- piper
- sare
- busuioc
Variante: obligatoriu sa fie pentru fiert/piure/ copt, (doar daca folositi cuptor).
Găsiți la :Lidl, mega (sac de 5 kg), Auchan (restul nu prea m-au convins).
Mod de preparare:
Spălați cartofii bine (așa în coaja ) puneți în sită apoi transfer intr-un castron mare, ulei pe ei, pensulati bine de tot (nu șters cu ulei) adăugați: cimbru, piper, sare, busuioc,
acoperiți vasul/castronul și "zdruncinați"temeinic.
Fiecare cartof împachetat in hârtie de copt (cartoful sa nu se vadă)și puși în vas, nu unul peste altul atenție. (folositi mai multe SlowCookere).
Timp estimat: 4 h high. (înțepați cu furculița )
Prosop aici. (sub capac).
La final se taie in două și serviți cu ce doriți.
Nu vă faceți probleme pentru coaja, dupa câteva minute se ia cu ușurință .
Imediat după ce i-am tăiat, am uns cu unt lăsat câteva secunde și adăugat restul.
Timpul este orientativ (SlowCooker-ele nu sunt toate la fel) testați după 3h jumătate.
Nu ridicați capacul mai devreme.
Folosiți cartofi de aceeași marime (aproximativ).
Orice friptura langa:))
Varianta 2:
Cartofii se pot tăia pe jumătate (tot în coaja, între ei o felie de unt cat toată lungimea lor,
"lipiti"la loc,in rest urmați aceeași pași(
Comentarii
Trimiteți un comentariu