Lasagna



Ingrediente:
  • 150 g foi de lasagna
  • 2 catei de usturoi
  • 500 g spanac congelat
  • 50 g parmezan ras
  • 200 g ricotta
  • 1 ou
  • sare si piper dupa gust
  • ¼ lingurita nucsoara rasa
  • 400 ml rosii in bulion
  • 4-5 frunze busuioc proaspat
  • 2 linguri ulei de masline
  • plus 2-3 linguri de parmezan ras deasupra

Mod de preparare:

Am amestecat intr-un bol spanacul cu cateii de usturoi tocati fin, parmezanul ras, oul batut si ricotta.
Am condimentenrat dupa gust cu sare, piper si nucsoara rasa.
Am amestecat sosul de rosii cu uleiul de masline, busuiocul taiat fin si apoi am condimententat dupa gust cu sare si piper.

In vasul SlowCooker-ului Crock-Pot Digital 4.7l , am pus putin sos de rosii, foi de lasagna si cateva linguri din umplutura de spanac si ricotta.

Am repetat apoi straturile de lasagna, sos de rosii si umplutura. 
La final, ultimul strat este de foi de lasagna, sos de rosii si parmezan ras deasupra.

Timp estimat : 3h 
 high.
Cand programul s-a terminat am scos vasul de ceramica din aparat si am rasturnat lasagna.
Cand lasagna a fost calduta, am servit-o cu parmezan ras deasupra.





Comentarii

Postări populare