Gulas de vita
Ingrediente gulas:
- 800-1000 gr cubulete manzat -deci ceva mai frageda carne
- 4 ardei capia rosu taiati fideluta nu cuburi
- 5 cepe mari taiate solzisori
- 3 morcovi medii taiati rondele
- 2 catei usturoi sparti cu lama cutitului
- 2 foi dafin
- condimente:
- maghiran
- boia afumata
- boia dulce
- cimbru
- piper
- sare
- busuioc
- oregano
- usturoi pudra dupa gustul fiecaruia
- 2 linguri xilitol sau zahar pentru a taia aciditatea rosiilor
- 500 gr rosii pasate
- 7 cartofi medii taiati felii groase
- apa calda strict cat sa acopere totul
- 2,5 linguri amidon
- 2 legaturi patrunjel
Mod de preparare:
Carnea am spalat-o si am pus-o intr o tigaie antiaderenta cu capac cam 20 minute, sa-si lase apa si sa am o culoare frumoasa a preparatului final.
Apoi am transferat in SlowCooker (5,7 manual).
Ceapa am sotat-o in 50 gr untura si un pic de sare pana a
devenit translucida si apoi in SlowCooker impreuna cu celelalte legume.
Am adaugat apa calda, condimentele, rosiile, xilitolul,
Timp estimat: totul 5 h 30' pe high, in ultimele 40 minute am dizolvat amidonul in 3 polonice cu sos din vas si l-am adaugat, amestecand energic.
Am adaugat apa calda, condimentele, rosiile, xilitolul,
Timp estimat: totul 5 h 30' pe high, in ultimele 40 minute am dizolvat amidonul in 3 polonice cu sos din vas si l-am adaugat, amestecand energic.
Comentarii
Trimiteți un comentariu