Ciorba de perisoare, reteta noua, cu tarhon



Ingrediente ciorba perisoare :
nu am CANTITATI, fiecare cat doreste de deasa ciorba si cat de mare e oala
  • morcovi
  • patrunjel
  • ardei
  • ceapa 
Legumele de mai sus le-am tocat, apoi le-am tras la tigaie, apoi am adaugat apa (ia in calcul si faptul ca va creste in volum cind pui perisoarele, am pus si rosiile odata cu ele) .

Timp estimat:  4.5 high dupa 2h am adaugat perisoarele.

Ingrediente perisoare:
  • carne tocata
  • cimbru
  • ou
  • pesmet
  • patrunjel
  • marar
  • boia dulce
  • boia afumata
  • piper
  • sare
  • ceapa tocata fin.
Am lasat pina la sfirsitul programului.
Inainte cu 5 minute am batut 2 oua (ca de zdrente) in loc de leuștean am folosit tarhon+oțet.
Se hidratează tarhonul uscat in oțet până să te apuci de treabă, daca nu ai tarhon cu otet pus la borcan.

Comentarii

Postări populare