Prajitura insiropata cu lapte si dulceata de afine


Se poate adapta pentru următoarele alergii: aplv, gluten.

Ingrediente:
  • 3 oua
  • 6 linguri faina nu pline ochi
  • coaja de lămâie
  • coaja de portocala
  • vanilie
  • 2 morcovi(a fost alegerea mea)
  • 4 linguri zahar brut (eu nu am pus)
  • 6 linguri lapte
  • 3 linguri ulei
  • turmeric
  • 600 ml lapte pentru însiropat
  • 1/4 linguriță praf de copt
  • dulceata, la alegere sortimentul
Mod de preparare:
Ouăle se mixează cu zahărul până își dublează volumul (daca nu se foloseste zahar, tot până se dublează) se adaugă uleiul, laptele (după fiecare se omogenizează), faina cernuta impreuna cu praful de copt, coaja lămâie/portocala, turmericul, ultima data morcovul ras daca îl doriți.

Timp estimat
:  2h high
Vas SlowCooker, prosop absorbant.
Verificați după 1 h jumate in functie de SlowCooker-ul vostru.

Cand este gata, se înțeapă cu bat de frigăruie peste tot,  apoi se toarnă laptele, cei 600 ml, tot.
Cand acesta a fost absorbit se pune dulceață pe toată suprafata.


 

Comentarii

Postări populare