Pulpa de curcan in sos barbeque cu cuscus in unt
Carnea oricare ar fi ea, cu o seara înainte în :
- apa(cat sa o acopere) cu :
- sare
- piper
- cimbru
- căței de usturoi zdrobiți
- usturoi pisat
- 400 ml suc de roșii
- 100 ml apa
- 2 linguri miere
- 1 ceapa tocată mărunt
- 3 linguri oțet balsami
- cimbru
- boia dulce
- boia afumata
- 4 linguri ulei de măsline
- boabe de mustar cat doriti, (eu am pus destule)
Timp estimat : 6 h high fara nici un prosop.
Va rog sa citiți cu atenție sa nu va scape vreun ingredient.
********
Cuscus de la Băneasa este, acela cu bobul mare.
Cuscusul recomand numai în duraceramic sau pentru cine nu deține preferabil in tigaie.
Ingrediente si mod de preparare
- 50 gr unt l-am lăsat să se topească in vasul duraceramic, apoi am transferat in baza si
- am adăugat 250 gr cuscus
Am adăugat sare, piper, curcuma și legume deshidratate.
Comentarii
Trimiteți un comentariu