Pulpa de curcan in sos barbeque cu cuscus in unt





Carnea oricare ar fi ea, cu o seara înainte în :
  • apa(cat sa o acopere) cu :
    • sare
    • piper
    • cimbru
    • căței de usturoi zdrobiți
A doua zi in SlowCooker (doar carnea împreună cu un sos format din:
  • usturoi pisat
  • 400 ml suc de roșii
  • 100 ml apa
  • 2 linguri miere
  • 1 ceapa tocată mărunt
  • 3 linguri oțet balsami
  • cimbru
  • boia dulce
  • boia afumata
  • 4 linguri ulei de măsline
  • boabe de mustar cat doriti, (eu am pus destule)

Timp estimat : 6 h high fara nici un prosop.

Va rog sa citiți cu atenție sa nu va scape vreun ingredient.


********

Cuscus  de la Băneasa este, acela cu bobul mare.
Cuscusul recomand numai în duraceramic sau pentru cine nu deține preferabil in tigaie.

Ingrediente si mod de preparare
  • 50 gr unt l-am lăsat să se topească in vasul duraceramic, apoi am transferat in baza si
  • am adăugat 250 gr cuscus
Apoi timp de o oră aproximativ lăsat cu capac amestecat de doua ori apoi apa calda/stock legume ce aveți 800 ml pana absoarbe tot lichidul...
Am adăugat sare, piper, curcuma și legume deshidratate.




Comentarii

Postări populare