Shakshouka la SlowCooker


Ingrediente shakshouka:
  • 3-4 linguri ulei
  • 3 cepe potrivite tăiate fâșii subțiri
  • 2 ardei grasi tăiati fâșii
  • 400 ml rosii proaspete pasate
  • 1 linguriță paprika afumată
  • 1 linguriță turmeric
  • sare după gust
  • piper
  • 5-6 oua
  • 1 legatura de patrunjel
  • legume deshidratate
  • usturoi granulat la servire...si ardei iute....de..a dracii de nu...mori
Mod de preparare:

Ceapa se soteaza in cele 4 linguri ulei pana devine translucida.
Se adauga ardeiul si se mai lasa 5 minute (direct in vas duraceramic), apoi se urca vasul in baza si se adauga condimentele, rosiile si ouale (atentie sa nu se imprastie).

Timp estimat : 2 h high cu prosop absorbant
La final patrunjel proaspat.


Comentarii

Postări populare