Shakshouka la SlowCooker
Ingrediente shakshouka:
- 3-4 linguri ulei
- 3 cepe potrivite tăiate fâșii subțiri
- 2 ardei grasi tăiati fâșii
- 400 ml rosii proaspete pasate
- 1 linguriță paprika afumată
- 1 linguriță turmeric
- sare după gust
- piper
- 5-6 oua
- 1 legatura de patrunjel
- legume deshidratate
- usturoi granulat la servire...si ardei iute....de..a dracii de nu...mori
Ceapa se soteaza in cele 4 linguri ulei pana devine translucida.
Se adauga ardeiul si se mai lasa 5 minute (direct in vas duraceramic), apoi se urca vasul in baza si se adauga condimentele, rosiile si ouale (atentie sa nu se imprastie).
Timp estimat : 2 h high cu prosop absorbant
La final patrunjel proaspat.
Comentarii
Trimiteți un comentariu