Papricas de curcan, cu galusti
Un preparat banal ar spune lumea, io zic ca-i mai mult de atat, galustele sunt cheia, realizate corect, altfel poti sparge un geam lejer.
Ingredinte pentru papricas;
- 2 legaturi de ceapa verde
- 3 ardei capia
- 1 capatana usturoi
- 2 morcovi
- 1 legatura patrunjel radascina
- 5 linguri ulei
- condimente:
- sare
- piper
- coriandru
- boia dulce
- boia afumata
- 50 ml vin dulce
- 500 gr carne curcan pulpa sau carne pentru gulas
- stock de legume/apa calda cat sa acopere toate ingredientele
- frunze de patrunjel
- 2 oua
- 1 praf de sare
- 1 lingura ulei
- faina cat sa rezulte un aluat care nu curge, aerat , destul cat sa poata fi ” taiat” cu lingura
Am transferat vasul in baza SlowCooker-ului, am adaugat legumele, usturoiul, condimentele.
Timp estimat : 5 ore pe functia high.
La terminarea programului, am presarat verdeata.
Comentarii
Trimiteți un comentariu