One pot pasta
Conform retetei, spanacul trebuia adăugat cu 10 minute înainte, va sfătuiesc să nu o faceți, beneficiati de toate proprietatile lui adăugat la servire, stropit cu zeama de lămâie și piper, fulgi chilli acolo unde se dorește. Deliciu.
Ingrediente;
- 400 gr paste
- 200 gr mazăre
- 2 cepe
- 1 morcov
- rosii cherry
- 400ml smântână pentru gătit
- 700 ml apa
- 200 gr piept curcan
- sare
- piper
- legume deshidratate
- oregano
- busuioc
- 4 linguri ulei
Carnea și ceapa au fost sotate in prealabil.
Pastele au fost puse crude, de la inceput.
Tips: Ca sa eviti orice tip de problema, guru zice sa fierbi pastele pe aragaz si sa le adaugi la final amesteci si lasi totul sa-si traga sufletul 30 de minute, cu ocazia asta nici nu-ti absoarbe tot sosul si nici flescaite nu mai ies.
Tips: Ca sa eviti orice tip de problema, guru zice sa fierbi pastele pe aragaz si sa le adaugi la final amesteci si lasi totul sa-si traga sufletul 30 de minute, cu ocazia asta nici nu-ti absoarbe tot sosul si nici flescaite nu mai ies.
Comentarii
Trimiteți un comentariu