Carrot cake,crema de mango si piersici, jeleu mango caramelizat




Doar blatul la SlowCooker, cremele fara coacere.
Fara gluten, cu faina migdale.
Un blat il ungi cu crema si ornezi cu fulgii de cocos de migdale, dar ii tragi in tigaie intai fara ulei si ce fructe vrei tu.

Ingrediente si mod de preparare carrot cake:
Am curățat:
  • 4 mere medii pe care le-am pasat cu blenderul până au ieșit aproximativ 300 mililitri de piure din ele. 
Lângă ele am adăugat:
  • 250 de grame de zahăr brut
  • 3 ouă pe care le-am amestecat bine-bine
Apoi, cu mișcări ample, am încorporat restul ingredientelor necesare blatului:
  • 300 de grame de făină
  • o linguriță de bicarbonat de sodiu
  • o linguriță și jumătate de praf de copt
  • o jumătate de linguriță de sare
  • o linguriță de scorțișoară
Urmează morcovul ras:
  •  350 de grame sau 4 morcovi medii
Pentru că aluatul era destul de dens, am adăugat:
  • 300 de ml suc de ananas
  • extract de vanilie
  • ultima data 2 pumni de nuca coapta si macinata
In vas SlowCooker-ului direct sau intr-o alta forma, cu prosop absorbant.

Timp estimat 3 h high (este un aluat umed, dens,  necesita mai mult timp fata de restul prajiturilor.

Crema este optionala: ce doriti voi, se combina cu orice si este cel mai bun blat de tort ever.
O puteti servi pur si simplu.

Ingrediente crema simpla:
  • l lapte
  • 10 galbenusuri (am pus 5 galbenusuri in loc de 3 oua)
  • 80gr  amidon+180gr  faina daca folosesti lapte vegetal
    • sau 180 gr impreuna - 80 gr amidon 100 fain daca folosesti lapte de vaca,
  •  zahar cat vrei

 




Comentarii

Postări populare