Ostropel de pui
Ingrediente ostropel:
- 4 pulpe pui intregi sectionate si crestate, fara piele
- 1 kg rosii proaspete
- 1 capatana usturoi
- condimente :
- sare
- piper
- boia dulce
- boia afumata
- ceapa pudra
- cimbru
- busuioc
- 2 linguri ulei masline
- 1 legatura patrunjel
Se face un amestec din cele doua linguri ulei de masline si condimentele mentionate, se trece carnea prin el, fiecare bucata in parte si se pun in tigaia incinsa unde mai adaugati o lingura ulei, se lasa 20 minute (10 pe o parte, 10 pe cealalta)
Rosiile se vor taia pe jumatate si apoi felii, fara cotor, se lasa la scurs intr-o sita.
In vasul SlowCooker-ului, se pun rosiile, peste ele sare, cimbru, usturoiul pisat, piper, apoi bucatile de carne.
Timp estimat : 4 ore pe high.
Se scot bucatile si rosiile se blendeaza fin cu tot cu sucul pe care si-l lasa.
Patrunjel tocat la final.
Comentarii
Trimiteți un comentariu