Ostropel de pui de la tara, cu paine calda si muraturi
Cel mai bun
Ingrediente ostropel:
- 2 pulpe pui pe care le-am injumatatit
- 500 ml rosii
- 2 ardei capia rosu (tocat cuburi)
- 3 cepe
- 1 capatana usturoi (usturoiul pisat sau trecut prin presa)
- 2 foi dafin
- sare
- piper
- cimbru
- oregano
- busuioc
- boia dulce dupa pofta inimii
- 2 lingurite xilytol/zahar pentru a reduce aciditatea rosiilor (sosul trebuie sa fie dulceag, nu acru)
- 3 linguri amidon
- 600 ml stock pui
- 3 linguri ulei floarea soarelui presat la rece.
Intr-o tigaie antiaderenta (important sa nu lipeasca), am sigilat carnea, apoi am pus-o in vasul SlowCooker-ului.
In grasimea rezultata am pus ceapa pana a devenit translucida si din nou in vas SlowCooker-ului impreuna cu restul ingredientelor cu exceptia amidonului ce in prealabil l-am dizolvat cu 30 minute inainte de final si adaugat in sos.
Timp estimat : 4 h high SlowCooker duraceramic 5l.
Comentarii
Trimiteți un comentariu