Foietaj cu branza dulce si capsuni proaspete



Capsunile pot fi inlocuite cu afine, mure, mere, fructe de padure.

Ingrediente:
  • 1 kg foietaj (eu l-am facut si l-am avut la congelator) sau cumparat
  • 1 kg branza vaci (Lidl-galetusa)
  • 1 cutie mascarpone
  • extract vanilie
  • zahar pudra vanilat (fiecare cat doreste, tineti cont de fructe, sunt acrisoare, necesita)
  • 1 kg capsuni
Cantitatile se pot injumatati.
 
Mod de preparare:

Totul se amesteca: branza, mascarponele, zaharul, vanilia, capsunile spalate, scurse si taiate felii/cuburi.
Se intinde foietajul, se pune umplutura: aici lucrurile variaza, puteti face sul si taia felii groase, sau foaie umplutura foaie.

Inainte de coacere unse cu ou.

Timp estimat: 3 h prosop absorbant , cantitatile mele au fost suficiente pentru 3 SlowCookere.




 

Comentarii

Postări populare