Foietaj cu branza dulce si capsuni proaspete
Capsunile pot fi inlocuite cu afine, mure, mere, fructe de padure.
Ingrediente:
- 1 kg foietaj (eu l-am facut si l-am avut la congelator) sau cumparat
- 1 kg branza vaci (Lidl-galetusa)
- 1 cutie mascarpone
- extract vanilie
- zahar pudra vanilat (fiecare cat doreste, tineti cont de fructe, sunt acrisoare, necesita)
- 1 kg capsuni
Mod de preparare:
Totul se amesteca: branza, mascarponele, zaharul, vanilia, capsunile spalate, scurse si taiate felii/cuburi.
Se intinde foietajul, se pune umplutura: aici lucrurile variaza, puteti face sul si taia felii groase, sau foaie umplutura foaie.
Inainte de coacere unse cu ou.
Timp estimat: 3 h prosop absorbant , cantitatile mele au fost suficiente pentru 3 SlowCookere.
Comentarii
Trimiteți un comentariu