Bors de vita
Ingrediente borș:
- 3 cepe
- 2 morcovi
- 1 radacina de pătrunjel
- 1 ardei capia roșu
- 1 ardei galben
- 3 cartofi
- 1sfecla
- 500 ml roșii pasate
- o mana boabe mazăre congelata
- bors (Olympia sau Gusturi românești)
- verdeata
- sare
- piper,
- boia dulce,
- cimbru,
- legume deshidratate
- carne vițel de lapte cu os
Carnea am dat-o-n câteva clocote pe aragaz, apoi am mutat-o in SlowCooker, am adăugat apa calda 3/4 din volumul SlowCooker-ului.
Timp estimat: setat 5 h high,
După 2 h am adaugat și legumele sotate in prealabil și roșiile, condimentele,
Cu o jumatate de h înainte de final, am adaugat borșul clocotit.
Verdeață după terminarea programului
Mazărea nu se soteaza.
Comentarii
Trimiteți un comentariu