Bors de vita



Ingrediente borș:
  • 3 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 radacina de pătrunjel
  • 1 ardei capia roșu
  • 1 ardei galben
  • 3 cartofi
  • 1sfecla
  • 500 ml roșii pasate
  • o mana boabe mazăre congelata
  • bors (Olympia sau Gusturi românești)
  • verdeata
  • sare
  • piper,
  • boia dulce,
  • cimbru,
  • legume deshidratate
  • carne vițel de lapte cu os
Mod de preparare:
Carnea am dat-o-n câteva clocote pe aragaz, apoi am mutat-o in SlowCooker, am adăugat apa calda 3/4 din volumul SlowCooker-ului.

Timp estimat: setat 5 h high, 

După 2 h am adaugat și legumele sotate in prealabil și roșiile, condimentele,
Cu o jumatate de  h înainte de final, am adaugat borșul clocotit.
Verdeață după terminarea programului
Mazărea nu se soteaza.






Comentarii

Postări populare