Rulouri cu crema de portocale si ciocolata
Hai că poate v-ați săturat de cornuri:))
Aluat frământat și păstrat la congelator.
Merg umplute cu orice: brânză dulce și stafide (asta voiam inițial, beneficiar doar bebe,:)(dulceață, mere, pere, vișine, etc).
Tip de faina folosit 000,650 .
Aluatul îl frământ la mașină, apoi porționez și păstrez la congelator.
Când îl folosesc las sa se dezghete lent peste noapte (in frigider), apoi scot, îl las până ajunge la temperatura camerei, modelez ce am de modelat si din nou la dospit conform rețetelor.
Rețeta este cea de la struto.
Aluat frământat și păstrat la congelator.
Merg umplute cu orice: brânză dulce și stafide (asta voiam inițial, beneficiar doar bebe,:)(dulceață, mere, pere, vișine, etc).
Tip de faina folosit 000,650 .
Aluatul îl frământ la mașină, apoi porționez și păstrez la congelator.
Când îl folosesc las sa se dezghete lent peste noapte (in frigider), apoi scot, îl las până ajunge la temperatura camerei, modelez ce am de modelat si din nou la dospit conform rețetelor.
Rețeta este cea de la struto.
Ingrediente:
- 500 g faina
- 8 plicuri zahar vanilat
- 3 linguri miere
- coaja rasa de la o portocala netratata
- coaja rasa de la o lămâie netratata
- 4 galbenuse
- 250 ml lapte cald (in cazul meu lapte ovaz/migdale)
- 1/4 linguriță sare
- 4 linguri ulei
- 80 g ulei cocos dezodorizat in stare lichefiata (sau 80 unt la temperatura camerei)
- 10 g drojdie uscata Dr.Oetker
+
- 1 ou pentru uns
Mod de prepare:
Se
pun in masina de paine in ordinea pe care o stiti, program framantare si
dospire, apoi pe masa usor unsa cu ulei formati bile de 83-85 gr
fiecare.
Taiati triunghiuri, umpleti, rulati cornurile, lasati 10-15 minute la dospit si apoi
ungeti cu ou batut.
La cuptor preincalzit 160 de grade C fara ventilație pana se rumenesc bine.
Comentarii
Trimiteți un comentariu