Paste tricolore cu sos ragu
Zic așa:MORTALE....cu parmezan și fulgi chilli, piper proaspăt rasnit.
Ingrediente sos ragu :
- 500 gr carne tocata vita-porc
- 1 morcov
- 4 cepe
- 3 ardei capia potriviti
- 5-6 graunti usturoi pisati
- 200 ml rosii pasate (sos rosii)
- 5 rosii proaspete
- 4 ardei copti
- 200 ml lapte
- 3-4 linguri ulei
- 300 ml stock vita sau legume
- 1 foaie dafin
- 350-400 gr paste
- sare
- piper
- boia dulce
- oregano
- busuioc
- cimbru dupa gust
Ceapa se soteaza pana devine translucida, se adauga morcovul si ardeiul cubulete, se mai lasa sub capac cateva minute.
In vasul SlowCooker-ului se pun legumele sotate, carnea, condimentele, foaia de dafin, rosiile taiate cubulete inclusiv cele pasate si stock-ul de legume sau vita (300 ml).
Timp estimat: 4 h pe high.
In vasul SlowCooker-ului se pun legumele sotate, carnea, condimentele, foaia de dafin, rosiile taiate cubulete inclusiv cele pasate si stock-ul de legume sau vita (300 ml).
Timp estimat: 4 h pe high.
Comentarii
Trimiteți un comentariu