Paste tricolore cu sos ragu



Zic așa:MORTALE....cu parmezan și fulgi chilli, piper proaspăt rasnit.

Ingrediente sos ragu :
  • 500 gr carne tocata vita-porc
  • 1 morcov
  • 4 cepe
  • 3 ardei capia potriviti
  • 5-6 graunti usturoi pisati
  • 200 ml rosii pasate (sos rosii)
  • 5 rosii proaspete
  • 4 ardei copti
  • 200 ml lapte
  • 3-4 linguri ulei
  • 300 ml stock vita sau legume
  • 1 foaie dafin
  • 350-400 gr paste
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • oregano
  • busuioc
  • cimbru dupa gust
Mod de preparare:
Ceapa se soteaza pana devine translucida, se adauga morcovul si ardeiul cubulete, se mai lasa sub capac cateva minute.
In vasul SlowCooker-ului se pun legumele sotate, carnea, condimentele, foaia de dafin, rosiile taiate cubulete inclusiv cele pasate si stock-ul de legume sau vita (300 ml).

Timp estimat:  4 h pe high.

Cu jumatate de ora inainte de final se adauga laptele si ardeiul copt taiat fasii si pastele fierte separat.
Se servesc cu mozzarella.
Se va amesteca odata in sos si odata dupa ce se adauga pastele.



Comentarii

Postări populare