Cornuri umplute cu crema de cocos si ciocolata
Rețeta este cea de"struto", cu următoarele modificări:
nu am pus zahar deloc, doar miere,
iar din toată cantitatea de unt am pus doar jumătate, completând cu ulei,
program 16 tefal bread of the world, lăsate și in tava 40 de minute la dospit.
Ingrediente struto:
- 500 g faina
- 8 plicuri zahar vanilat
- 3 linguri miere
- coaja rasa de la o portocala netratata
- coaja rasa de la o lămâie netratata
- 4 galbenuse
- 250 ml lapte cald (in cazul meu lapte ovaz/migdale)
- 1/4 linguriță sare
- 4 linguri ulei
- 80 g ulei cocos dezodorizat in stare lichefiata (sau 80 unt la temp camerei)
- 10 g drojdie uscata Dr.Oetker
+
- 1 ou pentru uns
Mod de prepare:
Se
pun in masina de paine in ordinea pe care o stiti, program framantare si
dospire, apoi pe masa usor unsa cu ulei formati bile de 83-85 gr
fiecare.
Taiati triunghiuri, umpleti, rulati cornurile, lasati 10-15 minute la dospit si apoi
ungeti cu ou batut.
La cuptor preincalzit 160 de grade C fara ventilație pana se rumenesc bine.
Comentarii
Trimiteți un comentariu