Fougasse



A mers calda cu unt și smântână de mi-a sărit colesterolul in vene.

Ingrediente:
  • 500 gr faina
  • 260 ml apa calda
  • 2 linguri untura sau 4 ulei măsline
  • sare
  • 2 linguri miere (rase)
  • cimbru
  • busuioc
  • 7 gr drojdie uscata
Mod de preparare:
In ordinea mașinii program 16 tefal bread of the w), apoi pe masa înfăinată scoateți aluatul.
Se tapetează o tava cu foaie copt și se pune bila de aluat intr un amestec de faina+malai 1:1, după care, cu ajutorul mâinilor dați o forma ovală și creșteți cu ajutorul roletei (aia de pizza).

Prima data de sus în jos apoi tip frunza exact că în poza (nu secționați până jos).
Ungeți cu ulei de măsline și lăsați 15 minute la dospit.
190 de grade C, coacere sus jos cu ventilatie.

Eu am adăugat suplimentar și seminte.



 

Comentarii

Postări populare