Crenvursti




Ingrediente pentru crenvurști:
  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa rosie
  • 1 lingura pasata de rosii
  • 1 lingurita mustar pudra (daca nu aveti folositi normal)
  • 1 linguriță de boia afumată
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 lingurita usturoi pudra
  • piper dupa gust
  • 2 lingurite amidon
  • 1/4 lingurita bicarbonat de sodiu
Mod de preparare:
Pieptul de pui fara piele l-am dezosat si l-am bagat la chopper impreuna cu ceapa rosie, (carnea trebuie sa fie o pasta fina), dupa care l-am transferat intr-un vas, unde am adaugat restul ingredientelor si am omogenizat bine compozitia.
Pe foi de copt am pus cu lingura compozitie, atentie fir subtire, apoi am rulat strans si am legat la capete cu ata alimentara...aveti exemplu prima poza.
Intr-o oala incapatoare, am pus la fiert apa 3/4, dupa primul clocot am adaugat crenvurstii si i-am lasat sa fiarba 8-10 minute, i-am scos din oala, dupa care am scos foaia de copt, i-am lasat putin la scurs pe o farfurie tapetata cu prosop bucatarie.
Intr-o tigaie am pus 3 linguri ulei masline (cine este pe milk ladder adauga si o lingura-doua de unt), am adaugat crenvurstii si i-am lasat cate 3 minute pe toate partile sa se rumeneasca.
Rezulta o bunatate.



 

Comentarii

Postări populare