Crenvursti
Ingrediente pentru crenvurști:
- 1 piept de pui
- 1 ceapa rosie
- 1 lingura pasata de rosii
- 1 lingurita mustar pudra (daca nu aveti folositi normal)
- 1 linguriță de boia afumată
- 1/2 lingurita sare
- 1 lingurita usturoi pudra
- piper dupa gust
- 2 lingurite amidon
- 1/4 lingurita bicarbonat de sodiu
Mod de preparare:
Pieptul
de pui fara piele l-am dezosat si l-am bagat la chopper impreuna cu
ceapa rosie, (carnea trebuie sa fie o pasta fina), dupa care l-am
transferat intr-un vas, unde am adaugat restul ingredientelor si am
omogenizat bine compozitia.
Pe
foi de copt am pus cu lingura compozitie, atentie fir subtire, apoi am
rulat strans si am legat la capete cu ata alimentara...aveti exemplu prima poza.
Intr-o oala
incapatoare, am pus la fiert apa 3/4, dupa primul clocot am adaugat
crenvurstii si i-am lasat sa fiarba 8-10 minute, i-am scos din oala, dupa care am scos foaia
de copt, i-am lasat putin la scurs pe o farfurie tapetata cu prosop
bucatarie.
Intr-o tigaie
am pus 3 linguri ulei masline (cine este pe milk ladder adauga si o
lingura-doua de unt), am adaugat crenvurstii si i-am lasat cate 3 minute
pe toate partile sa se rumeneasca.
Comentarii
Trimiteți un comentariu