Aripioare crispy
Ingrediente aripioare crispy:
- 1 caserola aripioare de pui
- 3 oua
- 5-6 linguri pesmet
- ulei de măsline extravirgin sau floarea soarelui presat la rece fără miros
- 5-6 mâini de fulgi de porumb
- 3 linguri făină
- boia de ardei dulce
- ierburi de Provence
- fulgi de chilli (opțional)
- piper
- usturoi granulat
- sare.
Mod de preparare :
Înlăturați vârful aripioarelor, apoi tăiați-le in două.
Puneți aripile la fiert în apă cu sare, câțiva fulgi de chilli (sau orice alt condiment preferați).
Când sunt fierte aproape de tot scurgeți apa și lăsați-le la răcit.
Pregătiți 3 boluri, prin care veți trece aripioarele.
Zdrobiți fulgii de porumb, astfel încât să mai rămână și bucățele, apoi amestecați-i cu boia de ardei dulce, piper, ierburi de Provence și 2-3 linguri de făină.
În al doilea bol bateți bine ouăle.
În al treilea bol puneti pesmet cu fulgi.
Treceți aripioarele, pe rând, prin cele 3 boluri :pesmet - ou - fulgi de porumb, apoi așezați-le in SlowCooke-rul uns cu puțin ulei.
Cu o pensulă ungeți aripioarele cu puțin ulei de măsline extravirgin.
Timp estimat: 2 h high, cu prosop absorbant, intoarse la jumatatea timpului.
Comentarii
Trimiteți un comentariu