Aripioare crispy



 

Ingrediente aripioare crispy:
  • 1 caserola aripioare de pui
  • 3 oua
  • 5-6 linguri pesmet
  • ulei de măsline extravirgin sau floarea  soarelui presat la rece fără miros
  • 5-6 mâini de fulgi de porumb
  • 3 linguri făină
  • boia de ardei dulce
  • ierburi de Provence
  • fulgi de chilli (opțional)
  • piper
  • usturoi granulat
  • sare.

 Mod de preparare
 Înlăturați vârful aripioarelor, apoi tăiați-le in două.
Puneți aripile la fiert în apă cu sare, câțiva fulgi de chilli (sau orice alt condiment preferați).
Când sunt fierte aproape de tot scurgeți apa și lăsați-le la răcit.
Pregătiți 3 boluri, prin care veți trece aripioarele.
Zdrobiți fulgii de porumb, astfel încât să mai rămână și bucățele, apoi amestecați-i cu boia de ardei dulce, piper, ierburi de Provence și 2-3 linguri de făină.
În al doilea bol bateți bine ouăle.
În al treilea bol puneti pesmet cu fulgi.

Treceți aripioarele, pe rând, prin cele 3 boluri :pesmet - ou - fulgi de porumb, apoi așezați-le in SlowCooke-rul uns cu puțin ulei.
Cu o pensulă ungeți aripioarele cu puțin ulei de măsline extravirgin. 


Timp estimat 2 h high, cu prosop absorbant,  intoarse la jumatatea timpului.


 

Comentarii

Postări populare