Piftie

 
 

Ingrediente piftie:

In SlowCooker-ul de  5,7 l
  • 3 bucati rasol porc maricele
  • 3 urechi porc
  • 1 foaie de dafin (fffff mica sau 1/2 din ea....)
  • boabe piper
  • 1 morcov
  • 2 cepe rosii/albe
  • apa 3/4 volumSlowCooker
  • 2 capatani usturoi.
Timp estimat: Totul 8 h high 
 
Mod de preparare:
Totul in oala, 8h, dupa care am scos carnea intr-o sita (curatat, strict ce a fost pe rasol am oprit, carne macra, fara grasime, sorici, urechile le-am aruncat, cui ii place taiati si adaugati).
In zeama am adaugat 2 capatani de usturoi pisat si am acoperit pentru 30 minute.
 
Montare:
Pe fundul vaselor am pus rondele morcovi cruzi, fire patrunjel, carnea si am adaugat zeama strecurata prin sita deasa si tifon (in sita puneti comprese sterile/tifon).
Se lasa la temperatura camerei pana se mai raceste, apoi directia frigider.
 
 

Comentarii

Postări populare