Cotlet de porc in bere neagra - la slow cooker
Ceva deosebit:))
Reteta fara cosmetizari:))
Ingrediente :
Intr-o punga cu zip de 5 l am aruncat bucata de cotlet intreg fara os sau
muschi ce-o fi fost el.
Nu luati feliat.
Apoi peste ea am turnat marinata din :
- o doza de bere neagra
- boia ardei dulce
- sare
- piper
- busuioc
- 6 graunti usturoi spart cu podul palmei
- ulei masline
- 3 linguri
- 3 linguri miere
- 2 linguri sos soia
Am tras fermoarul si 20 de ore la frigider.
A
doua zi in vasul SlowCooker-ului am pus bucata de carne
si din marinata 1,5 cani, deasupra inca 4 catei usturoi si sos de rosii cu ardei copti.
Timp estimat : 5h high
NEAPARAT PROSOP ABSORBANT DE HARTIE SUB CAPAC, SCHIMBAT DE DOUA ORI.
DE CE?
Daca pica condensul ala imi mareste volumul lichidului si ajunge la carne...deci nu carne fiarta, ci friptura neica.
Spor la treaba girls.
Comentarii
Trimiteți un comentariu