Papricas de pui cu galusti
Ingrediente papricas:
- pulpe dezosate de pui (la latitudinea voastră cantitatea )
- 4 cepe tocate cuburi
- 2 ardei capia tăiați cuburi
- 250 ml rosii decojite sau pasate sau ce aveți
- 250 ml apa
- sare
- piper
- cimbru
- foi dafin
- legume deshidrate
- boia dulce
- 1 capatana usturoi pisat
Ingrediente pentru găluște:
- 2 oua mari
- 100 ml lapte vegetal
- 200 gr faina
- 1 praf de sare
- 2 linguri ulei masline
Găluștele le-am fiert in apa separat, totul se omogenizează și se pun in apa când clocoteste cu ajutorul linguriței.
Repet, eu am făcut la multicooker papricașul, dar merge facut oriunde.
Carnea am tras-o la tigaie în câteva linguri de ulei, amestecând continuu, am adăugat ceapa, am lăsat 3-4 minute, apoi ardeiul, si adăugate si restul ingredientelor, condimentele, iar apoi se poate continua prepararea la cuptor, la SlowCooker, la MultiCooker.
La final am adăugat galustele și pătrunjelul tocat.
Comentarii
Trimiteți un comentariu