Ciulama cu pipote de curcan


Varianta cu smantana, sunt convinsa ca va fi cel putin la fel de buna ca si cea cu ciuperci.
 
Pipotele le speli, le tai in trei, le dai un clocot pe aragaz (apa va fi neagra😂apoi arunci apa aia le pui pe ele in SlowCooker cu apa curata cat sa le acopere si inca o canuta.
 
Timp estimat  4 h high le am lasat io.
 
Separat, in 
  • 2 linguri ulei si 
  • 3-4 linguri cu apa am inabusit 
  • 2 legaturi de ceapa verde
am adaugat in SlowCooker, 
  • sare 
  • piper
  • legume deshidrate
  • smantana lichida (din aceea de gatit 33% grasime  LaDorna in care am dizolvat 1 lingura amidon+2 faina.
 
Inca 1 h la SlowCooker,  la final marar, la mine lipseste ca am figuranti.
Pentru cei ce nu detin SlowCooker si gatesc la aragaz sau pe plita, se ajusteaza timpul evident.
 
 

Comentarii

Postări populare