Coaste marinate in portocale
Ingrediente pentru marinata:
- 1000 ml suc portocale
- coaste cat doriti
- 1/2 cana vin
- sare
- piper
- boia dulce
- boia afumata
- ceapa pudra (sau "normala")
- 1/2 capatana usturoi
- foaie dafin
- cimbru
- 3 linguri miere
- 2 linguri ulei masline
Mod de preparare:
Intr-o punga cu zipp se pun toate ingredientele si se lasa peste noapte.
A doua zi, in vasul SlowCooker-ului se pun doar coastele nu si lichidul, incercati pe cat posibil sa le puneti "in picioare"dar sa nu atinga peretii vasului.
Timp estimat: 4 h modul high fara prosop absorbant si 10 minute la cuptor la 200 grade C.
Le-am servit cu piure si/sau sos avocado, sau cu cartofi si salata .
Intr-o punga cu zipp se pun toate ingredientele si se lasa peste noapte.
A doua zi, in vasul SlowCooker-ului se pun doar coastele nu si lichidul, incercati pe cat posibil sa le puneti "in picioare"dar sa nu atinga peretii vasului.
Timp estimat: 4 h modul high fara prosop absorbant si 10 minute la cuptor la 200 grade C.
Le-am servit cu piure si/sau sos avocado, sau cu cartofi si salata .
Comentarii
Trimiteți un comentariu