Strudel cu fructe
Variante umplutura strudel la alegere :visine, mere, orice fructe doriti.
Aluat:
ingrediente :
ingrediente :
- 250 gr făină
- 2 galbenuse
- 1 praf de sare
- 120-130 ml apa minerala
- 90 gr unt topit
- 20 ml otet
- Unt/ulei pentru uns aluatul
Umplutura:
- orice fruct doriti fara samburi
- zahar vanilat bourbon
- scortisoara
- coaja lamaie
- coaja portocala
- zahar brut cat doriti
Mod de preparare:
Toate ingredientele pentru umplutura se amesteca.
La
fel si cele pentru aluat:
se framanta pana devine neted si nelipicios, in
functie de faina posibil sa mai fie nevoie de putina apa sau invers
faina.
Se
lasa aluatul la odihnit 30 minute, dupa care se imparte in cate bile
doriti, se intinde foaie subtire, se unge cu ulei/unt, se adauga
umplutura pe margine si se ruleaza inchizand la capete.
In
vas SlowCooker se aseaza foaie de copt si bucatile de strudel,
desupra se pune prosop absorbant.
Timp estimat : se seteaza 2 h 30 minute in functie de ce SlowCook-ere aveti. Ale mele au lucrat doua odata.
La cuptor, coaceti la 160 de grade C pana se rumeneste deasupra, 40-45 minute.
Verificati.
La cuptor cat timp si cate grade ar trebui sa stea. Slow Cooker nu am..
RăspundețiȘtergere160 de grade pana se rumeneste deasupra,40-45 min,verificati.
RăspundețiȘtergere