Strudel cu fructe




Variante umplutura strudel  la alegere :visine, mere, orice fructe doriti.

Aluat:
ingrediente :
  • 250 gr făină
  • 2 galbenuse
  • 1 praf de sare
  • 120-130 ml apa minerala
  • 90 gr unt topit
  • 20 ml otet
  • Unt/ulei pentru uns aluatul
Umplutura:
  • orice fruct doriti fara samburi
  • zahar vanilat bourbon
  • scortisoara
  • coaja lamaie
  • coaja portocala
  • zahar brut cat doriti

 Mod de preparare:
Toate ingredientele pentru umplutura se amesteca.
La fel si cele pentru aluat:
se framanta pana devine neted si nelipicios, in functie de faina posibil sa mai fie nevoie de putina apa sau invers faina.
Se lasa aluatul la odihnit 30 minute, dupa care se imparte in cate bile doriti, se intinde foaie subtire, se unge cu ulei/unt, se adauga umplutura pe margine si se ruleaza inchizand la capete.
In vas SlowCooker se aseaza  foaie de copt si bucatile de strudel, desupra se pune prosop absorbant.
Timp estimat : se seteaza 2 h 30 minute in functie  de ce SlowCook-ere aveti. Ale mele au lucrat doua odata.

La cuptor, coaceti la 160 de grade C pana se rumeneste deasupra, 40-45 minute.
Verificati.










Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare