Painea neagra cu lapte de cocos si seminte de susan
Io nu prea sunt de acord cu faina alba asa a la long, asadar am combinat cu neagra.
Ingrediente:
- 250 ml lapte de cocos (nu nu va inchipuiti ca se simte gustul pentru ca nu, absolut deloc)
- 125 ml apa
- 55 ml unt/ulei de masline
- 700gr faina (250gr faina neagra si in completare 450gr tip 650)
- 10gr drojdie uscata
- 1 lingura plina cu miere
- 5gr sare fina
- 1 ou mare
Mod de preparare:
Faina
se cerne, se amesteca cu drojdia, se face o adancitura in mijloc si se
adauga restul ingredientelor, se framanta bine (la masina de paine, la
robot, la manivela, la ce vreti).
Eu am framantat si dospit pe prog 16 (tefal bread of the w), apoi remodelata, impachetata, stiti voi sa iasa fasii ca la cozonac, masata bine cu ulei masline, unsa cu ou batut si presarat susan, coapta pe prog 15 crusta medie...1 h si 10 min.
Eu am framantat si dospit pe prog 16 (tefal bread of the w), apoi remodelata, impachetata, stiti voi sa iasa fasii ca la cozonac, masata bine cu ulei masline, unsa cu ou batut si presarat susan, coapta pe prog 15 crusta medie...1 h si 10 min.
NU FOLOSITI INGREDIENTELE RECI, SUB NICI O FORMA.
Comentarii
Trimiteți un comentariu