Oala de lut si ISTORIE - muuulte painici




Poate aveți oala de lut și nu știți ce să faceți cu ea!
Iese o pâine nemaipomenita!
Cea care nu este glazurata se scufunda in apa pentru 30 de minute.



Am facut multe la viata mea:))va las mostenire:
*Paine coapta pe foi de varza in oala de lut
*Paine in trei culori
*Paine cu cartofi
*Paine cu cartofi si faina de hrisca
*Chifle cu fasole rosie (fasolea se poate inlocui cu linte,naut,dovleac copt,cartof dulce/alb), seminte floarea soarelui-fara ou,lv.
*Chifle hamburger
*Chifle cu rozmarin și usturoi (super bune )
*fara ou
*fara plv
*cu gluten
*Paine floare aromata (patrunjel, usturoi, cascaval)
*Paine impletita
*Paine integrala cu seminte
*Floare ( paine) cu seminte, suc de pastarnac+ morcov si unt)
*Paine cu naut, multicereale, aquafaba
*Baquette
*Paine cu mix seminte, sfecla si zeama de la cartof dulce-fara ou ,lapte.

Comentarii

Postări populare