Mini pateuri cu branza cremoasa
Ingrediente pentru minipateuri:
- 100 de apa rece
- un praf de sare la congelator pt 20 minute
- la congelator 300 de gr faina.(nu le amestecați,le puneți separat în congelator)
Apoi
in robot in ordinea următoare:
- faina rece, 300 gr
- unt tăiat cuburi (și el sa fie rece direct din frigider)
- viteza maxima până devine un aluat sfărâmicios
- după care se adaugă apă,din nou mixare.
Se
scoate aluatul pe masa infainata, se modelează sa nu fie lipicios și se
întinde apoi împăturește de cate ori și în ce direcții doriți,înfoliat
și 40 minute la congelator.
Intins apoi foaie, tăiat fâșii late, pus brânză pe mijloc și fiecare fâșie se rulează pe lung,
se taie bucăți,s e ung cu ou și se presara mac,susan..
Intins apoi foaie, tăiat fâșii late, pus brânză pe mijloc și fiecare fâșie se rulează pe lung,
se taie bucăți,s e ung cu ou și se presara mac,susan..
Tips:cu cât mai multe împachetări cu atât vezi avea foietaj mai bun... Just said.
Comentarii
Trimiteți un comentariu