Clatite spumoase la mic dejun
Va garantez că sunt geniale.
Umplutura este la alegere:măr cu scorțișoară,telemea,cașcaval,mozzarella(cea mai buna combinatie)
Aceasta este o varianta de a scăpa de albușuri.
Ingrediente :
- 4 albușuri
- 80 gr unt topit și răcit
- 400 ml LAPTE RECE
- 200 gr faina cernuta
Umplutura :libera alegere!
Eu:mozzarella rasa
Mod de preparare:
Albușurile
se bat spuma tare cu ajutorul mixerului, apoi renunțăm la mixer și
folosim un tel.
Se adaugă untul, se amesteca apoi se adauga laptele, din nou se
amesteca, ultima dată faina.
In
tigaia bine încinsa se pune un polonic plin din compoziție fix in
mijlocul acesteia.
Rețeta se dublează,triplează în funcție de cate albușuri aveți.
Ies vreo 10-12 clatite, depinde cat de mare e polonicul.
Ies vreo 10-12 clatite, depinde cat de mare e polonicul.
Comentarii
Trimiteți un comentariu