Paine cu felii de rosii puse deasupra






Ingrediente:
  • 400-420 ml lapte 
  • 55 ml ulei masline 
  • 700 g făină albă
  •  10 g drojdie uscată
  • 2 lingura plina miere
  • 5 g sare
Mod de preparare:
Faina se cerne, se amesteca cu drojdia, se face o adancitura in mijloc si se adauga restul ingredientelor, se framanta bine (la masina de paine, la robot, la manivela, la ce vreti).
Se lasa la dospit 1 h apoi se formeaza ,
Se pun in tava, se cresteaza, se decoreaza cu rosii feliate si se mai lasa la dospit 20 minute.

Se coace cu vas cu apa in cuptorul  preîncălzit la 200 grade C, apoi coborât la 160 grade C, fara ventilație .
Unsă cu zeama de rosii.

NU FOLOSITI INGREDIENTELE RECI, SUB NICI O FORMA.











Comentarii

Postări populare