Sunca presata, parizer la MC
Cu măsline.
Pur și simplu geniala.
Carnea jumătate trebuia tocata însa am ales sa o tai cubulețe.
Am avut nevoie de :
Tefal one pot și presa pentru sunca
Am folosit așa:
- 850 gr pulpa pui/porc/curcan (alegeți voi carnea, o treime tocata (se leagă mai bine), restul la cutit cat puteți de mărunt
- 150 ml smântână pentru gătit cu 30/35% grăsime
- 2 oua
- OBLIGATORIU: NUCSOARA
- sare
- piper
- usturoi granulat (sau 3 căței)
- boia dulce
- 1 mana zdravănă de măsline sau mozzarella (biluțe)
Toate ingredientele se amesteca, apoi se pin în presa pentru sunca, de închide acesta din urmă și 48 h va sta la frigider.
A doua zi in vasul multicookerului, funcția diy sa pot vedea temperatura apei, din momentul in care a atins 80 de grade C am lăsat 2 h jumătate
Diy nivel 2 capac ridicat.
A se vedea tabelul cu temperatura și poziția capacului.
După terminarea programului, am scurs presa și am lasat-o sa se răcească așa închisă și din nou peste noapte la rece (sa o puteți felia).
Nota: nu incercati sub presiune (capac închis și blocat)cu alt recipient in interior ...nu știu ce se poate întâmpla😭🙆🏼♀️
Comentarii
Trimiteți un comentariu