Sunca presata, parizer la MC



Cu măsline.

Pur și simplu geniala.

Carnea jumătate trebuia tocata însa am ales sa o tai cubulețe.

Am avut nevoie de :

Tefal one pot și presa pentru sunca

Am folosit așa:

  • 850 gr pulpa pui/porc/curcan (alegeți voi carnea, o treime tocata (se leagă mai bine), restul la cutit cat puteți de mărunt
  • 150 ml smântână pentru gătit cu 30/35% grăsime
  • 2 oua
  • OBLIGATORIU: NUCSOARA
  • sare
  • piper
  • usturoi granulat (sau 3 căței)
  • boia dulce
  • 1 mana zdravănă de măsline sau mozzarella (biluțe)
Mod de preparare:

Toate ingredientele se amesteca, apoi se pin în presa pentru sunca, de închide acesta din urmă și 48 h va sta la frigider.

A doua zi in vasul multicookerului, funcția diy sa pot vedea temperatura apei, din momentul in care a atins 80 de grade C am lăsat 2 h jumătate

Diy nivel 2 capac ridicat.

A se vedea tabelul cu temperatura și poziția capacului.

După terminarea programului, am scurs presa și am lasat-o sa se răcească așa închisă și din nou peste noapte la rece (sa o puteți felia).

Nota: nu incercati sub presiune (capac închis și blocat)cu alt recipient in interior ...nu știu ce se poate întâmpla😭🙆🏼‍♀️

Comentarii

Postări populare