Negresa cu naut- fara gluten

 


Ingrediente negresa cu naut:

  • 480 gr naut conserva sau fiert si scurs de apa
  • 5 linguri melasa
  • 4 oua sau 8 galbenusuri
  • 6 gr praf de copt
  • 40 gr pudra de roscove sau cacao
  • 6 linguri ulei cocos sau floarea soarelui
  • 100 gr ciocolata neagra vegana rupta in bucati mici
  • 1 pastaie vanilie
  • 1 varf cutit sare
  • 100 gr nuca macinata
  • 2 mandarine

Mod de preparare:

Intr-un vas se blendeaza nautul impreuna cu melasa, se adauga restul ingredientelor si se mixeaza 2 minute.

Se tapeteaza o tava cu hartie de copt sau se unge cu ulei daca este yena, se toarna compozitia si se orneaza cu felii de mandarina.

Se coace 35-40 minute la 180 grade C.

Se lasa la racit si se portioneaza.

Nu garantez reusita fara ou, caci si asa este extrem de frageda/pufoasa.




Comentarii

Postări populare