Negresa cu naut- fara gluten
Ingrediente negresa cu naut:
- 480 gr naut conserva sau fiert si scurs de apa
- 5 linguri melasa
- 4 oua sau 8 galbenusuri
- 6 gr praf de copt
- 40 gr pudra de roscove sau cacao
- 6 linguri ulei cocos sau floarea soarelui
- 100 gr ciocolata neagra vegana rupta in bucati mici
- 1 pastaie vanilie
- 1 varf cutit sare
- 100 gr nuca macinata
- 2 mandarine
Mod de preparare:
Intr-un vas se blendeaza nautul impreuna cu melasa, se adauga restul ingredientelor si se mixeaza 2 minute.
Se tapeteaza o tava cu hartie de copt sau se unge cu ulei daca este yena, se toarna compozitia si se orneaza cu felii de mandarina.
Se coace 35-40 minute la 180 grade C.
Se lasa la racit si se portioneaza.
Nu garantez reusita fara ou, caci si asa este extrem de frageda/pufoasa.
Comentarii
Trimiteți un comentariu